4 Great Car Voks til at overveje, når du ønsker at wax din bil

De fleste bilvoks er egentlig ikke en stor voksning produkt. De typisk bare tilbyde lidt beskyttelse over malingen, men de sjældent får toppen af voks job. Når man overvejer en bil voks er det vigtigt at overveje, hvad voks bruges til, hvis det er bare for voksning din bil, og du kun bruger den til at beskytte din bil overflade så en simpel carnauba voks er et godt valg. Bilvoks, der er lavet af voksplanter som Carnauba, er en ren Carnauba-voks. Carnauba voks er kendt for at producere en dejlig dyb beskyttende glans, og det er meget anbefalinger til bil voksning.

Hvis du er interesseret i at bruge en voks på dit køretøj, bortset fra at beskytte det så 3easy voks produkterwill være fantastisk for dig. De tre nemme voksprodukter er voks, der vil efterlade din bil helt beskyttet for en god vådhed fri voksning. De er nemme at anvende, tager mindre end 15 minutter at anvende og vil give en dejlig våd voks look til din overflade. De tre nemme voks har forskellige procentdele af syntetisk glimmer og ikke syntetisk glimmer, og de er alle meget flot voks. Det er vigtigt, når du køber en voks, at du ved præcis, hvilken slags voks du vil have det til at være.

Sioux Voks

Brit Wax Company introducerede Sioux-voksen i 2001. Det er en syrefri voks, der producerer et uberørt vådt udseende skinne for enhver overflade og endda kommer i en pastaform for at undgå rodet ved at anvende det i hånden. Det er relativt billigt for, hvad det kan gøre, og det er en top pick i mange bil voks registreringer. Problemet ligger i opbevaring. Det kan vaskes, men det opbevares ikke godt. Af denne grund, hvis du køber det til at gælde på et køretøj, vil det højst sandsynligt ikke være det bedste valg. Brit voks har en dejlig reflekterende glans til det, og det tørrer til en overskyet farve, men det er ikke en sand voks, i den forstand, at det ikke giver beskyttelse mod opløsningsmidler, opløsningsmidler, barske rengøringsmidler og andre rengøringsmidler. Hvis du er interesseret i en voks uden alle de ovennævnte spørgsmål, eller bare ønsker at købe en simpel simpel let ansøgning voks og glemme alt om al den kemi bag voks, så Brit produkter er gode produkter at prøve. De er dyrere end den nemme voks, men hvis du er på udkig efter en dejlig enkel våd look skinne i en dåse, kigge efter Brit voks.

Simpel voks

Et andet godt produkt er Simple voks. Det ligner Sioux-voksen på mange måder, men den indeholder også Carnauba og olier for at give den et dejligt vådt udseende glans. Det anbefales til lys til mellemniveau bil rengøring og auto show applikationer. Problemet med dette produkt er, at det ikke er så holdbart som voks og ikke holder det skinne, så længe voks. På grund af dette anbefales det i et 1/2 år til et år og en halv beskyttelse mod maling. Det foreslås også, at du ikke bruger kortere tid i hårdere elementer, eller hvis du arbejder i direkte sollys. Hvis du er interesseret i en voks med en kortere beskyttelsestid og stor holdbarhed, kan Simple wax være det rigtige for dig.

Det eneste, der kan være en hindring er, at Simple voks er vanskeligere at arbejde med og er mere voks afhængig end voks, der er mere modstandsdygtige over for solens varme. Men hvis du er Springtime person (eller endda Winter person), og du er på udkig efter en voks til at sætte på dit show bil, kan det være en god idé at give Simple voks en prøve. Det foreslås også at også kigge efter en nonabrasive voks.

Gadevoks er lige, hvad der står. Det er blankt og gælder let. Det er også ganske overkommeligt. Der er forskellige mærker af voks på markedet i dag. Nogle er mere professionelle og omfatter beskyttende egenskaber og andre er bare designet til at forbedre udseendet af et køretøj. anvende voks er let, men at gå ned, at et par gange kan gøre din hånd blank og fedtet, så det er næsten aldrig ren. vælge voks, der er let er også vigtigt, når du anvender det selv, da du ikke ønsker voks til at løbe ud på din hånd, når du anvender det. De fleste voks, når varmt vil løbe ud på din hånd, så varm voks er svært at bruge. Hvis du voksning dit køretøj og parkering det i direkte sollys, så er det et must at bruge et blødt håndklæde til at anvende voks. Street waxif gjort forkert kan gøre din bil glimt, og det gør også et rod. Der er en voksning tip til, når du parkerer din bil udendørs på en varm dag for at beskytte bilens finish og gøre det glimt. Når voksning vil du ønsker at bruge en hone vinkelsliber, men hvis du ikke har et kig online for en hone vinkelsliber.

Leave a comment