Din kredit rapport

Et screeningsspørgeskema er et krav for hele din ansøgning. Screeningsspørgeskemaet er et spørgsmål om din karakter, redelighed og evne til at tilbagebetale lånet. Det bruges af bank embedsmænd til at vurdere din evne til at tilbagebetale lånet. Det er vigtigt, at du udfylder dette afsnit korrekt og præcist. Din ansøgning accepteres ikke, hvis en del af spørgeskemaet er forkert, eller hvis du lyver om et emne.

Dette er det tidspunkt, hvor du sandsynligvis vil kontrollere din kredit rapport for fejl og screening det. Nogle mennesker tjekker deres kreditrapporter en gang om måneden, mens andre gør det hver anden dag i de sidste 30 eller 60 dage. Hver tredje måned skal du gennemgå dine kreditrapporter og foretage rettelser med det samme. De mest almindelige fejl omfatter identitetstyveri. En konto til identitetstyveri kan åbnes i dit navn, uden at du ved det. Dette kan omfatte kreditkort eller stormagasin kredit. Kontakt dit kreditkortselskab, bilfinansieringsselskaber og stormagasiner for at rapportere eventuelle kreditrapporteringsfejl. Disse fejl vil blive fastsat af selskaberne i henhold til loven. Disse virksomheder vil til gengæld rapportere korrektionerne tilbage til kreditbureauerne. Loven giver disse virksomheder 30 dage til at rette eventuelle fejl.

Folk venter ofte på at tjekke deres kredit rapport, før de ansøger om et lån. Dette er, når de revurdere deres kredit rapporter. De skal enten rette eventuelle fejl i kredit eller give en ændring af deres låneansøgning. Før du ansøger om et lån, er det vigtigt at gennemgå din kredit historie. Ret eventuelle fejl med det samme, hvis de bliver fundet. For eksempel, hvis der er en forsinket betaling, og du ikke ved hvorfor, skal du kontakte långiver for at få det rettet. Nogle gange kan fejl i din kreditrapport resultere i benægtelse af et lån. Dette kan ske, hvis din arbejdsgiver har rapporteret dig til kredit bureau, og du ikke har modtaget den fulde reduktion i lønsatsen på ansøgningerne. Kreditbureauet tog fejl, men de fleste fik lånet. Du bør ikke skynde dig at ansøge, hvis du er skruet ned eller ikke har al dokumentationen. Du kan få disse oplysninger fra din tidligere arbejdsgiver ved at få din W2 eller din lønseddel. Kig på din W2 forfra og bagfra for at kontrollere, at der ikke er nogen midler derinde. Dette er et fælles problem for mange mennesker, når de starter et job eller ikke har en stabil indkomst. Tjek din rapport, og bekræft, hvad du ser.

Leave a comment