Medlemskab eller abonnement Software – Er Onlineadmin en god mulighed?

En af de vanskeligste ting ved at administrere et websted med tusinder af medlemmer, der abonneres fra hele verden, erOnlineadmin. Dette er processen med at administrere medlemskab websteder uden at skulle beskæftige sig med besværlig software. Du styrer det indhold, medlemmerne ser, og om de vil betale eller ej. At tjene penge er hovedformålet med enhver efterfølgende operation. Men at administrere medlemskab online er lidt anderledes end den måde, du gør det som en offline aktivitet. Du er nødt til at overvåge dine medlemmers aktiviteter, og du skal sørge for at holde indholdet opdateret. Men det er nemt at administrere medlemskabsabonnementer offline. Her kan du når som helst redigere indholdet, begrænse eller øge adgangstilladelser, tilføje eller redigere mærker og kategorier og redigere/blokere kommentarer. Men i tilfælde af administration af medlemskabsabonnementer online skal du sørge for, at du har en effektiv opdateringsproces for medlemskabsindhold, og du skal sørge for, at brugerindholdstyperne, adgangsniveauerne og tilladelserne er konsistente på tværs af alle websteder i din niche. Det er også her at have et effektivt værktøj til administration af medlemskabsdatabaser giver meget mening. Online medlemskab software er et perfekt værktøj til at sikre, at medlemsoplevelsen er konsekvent acrossFFthe hjemmesider i din niche, blot ved hjælp af dens kraftfulde funktioner og enorme indsamling af data fra millioner af medlemmer.

Ved hjælp af en effektiv medlemskab indhold opdatering proces vil give dine medlemmer retrieev plads i dit medlem site. Det forenkler også hele processen med at forbinde og sporeatched medlemmer, oprette og administrere abonnementstilbud, overvåge medlemsaktivitet og så videre. Vigtige elementer som liste mest ejede, CV Links, Forgotten Registry forgængere, og tilpassede tilladelse sæt vil forenkle tingene i det lange løb. Thats hvordan du kan umådeligt drage fordel af en organisation, der dygtig forvalter medlemskab abonnementer fra komfort og bekvemmelighed i dit hjem. Det automatiserede styrer alle processer uden at komme ud af din komfortzone.

Den nederste linje er, at investere i en effektiv medlemskab content management værktøj er absolut en værdig investering for din venture. Du styrer medlemsgrænsefladen og dens indhold, sætter grænser og lader medlemmerne bestemme deres adgangsniveau. Du bestemmer også, hvornår og hvor ofte medlemmer kan opdatere deres sider og tilpasse deres indhold, så de passer til deres præferencer. Dit medlems opdateringer synkroniseres med dit regneark med betalte og ubetalte abonnementsgebyrer, så du kan spore annonceindtægter, fornyelsesrater for medlemskab, websites annoncespots osv. Din hjemmeside kan gøres i stand til at tiltrække 100’erne af nye medlemmer hver måned uden at koste dig en cent.

At finde det rigtige medlemskabsindholdsstyringssystem, der passer til dit venture, er en lang proces. Du skal ikke-relaterede kriterier for udvælgelse, og derudover vil du have et system, der tilpasser hvert eneste element i dit betalte medlemskab. Indhold skal tilpasses for at give dig værdifulde, men ud over det sædvanlige, oplysninger, som dine medlemmer ønsker. Det skal også være SEO venlige, så din hjemmeside kan gøres let søgbare. Sidst, men ikke mindst, skal din medlemsdatabase være brugervenlig lige fra starten, så du kan sikre, at nye medlemmer bliver privilegier.

Grænsefladen skal være intuitiv, og den skal straks linkes til indholdet, hvilket giver medlemmerne mulighed for at vælge, om de vil have forbindelse til dit websted eller nyhedsbreve, så snart de tilmelder sig.

Lad medlemmerne være i stand til at redigere deres indhold fra komfort i deres hjem eller kontor uden at tage for meget af deres tid.

Giv medlemmerne en tilpasset oplevelse. Dit websted skal fremhæve den forskel, du gør, når du giver dem tilladelse til at redigere indholdet. Du kan være nødvendigt at skrive oplysninger, som du normalt ville forvente, at de finder i en manual, og derefter give dem mulighed for bare at få det ret off the bat.

nytten for den kompetence, den repræsenterer, jo bedre. Du kan give medlemmerne mulighed for at bidrage med indhold fra deres hjemmeside, og det vil blive vist på den måde, du vil have det til at være uden at du bruger tid på at få det til at se ud andet end hvordan du vil have det til at være.

Du kan ikke få hver eneste af dine ideer korrigeret, men du vil i det mindste have en generel idé om, hvad du vil have hjemmesiden til at udrette.

Administration af medlemsindhold er en af de vigtigste dele af at køre et medlemswebsted. Friheden til at producere og ændre indholdet af dine medlemskaber lader noget tilbage at ønske, men du kan gå langt i retning af at gøre det til noget, der er værd at have.

Leave a comment