Model Byer: Et par tanker om begrebet Model Cities

Model Cities forsøger at fjerne brodden fra det stadigt udviklende fænomen i byer. Det er muligt, at det er forstæder, der tiltrækker shoppere. Hvis ja, så kan der være noget galt med modellen. Den langsomme død af handelen vil sandsynligvis ske som følge heraf. Vi har alle, uanset om vi er mere eller mindre apatisk, har ry for City bygherrer. Det er på grund af denne treacle, at modelbyer, en økonomisk model for tæt indre by, omtales som.

Overvej følgende bizarre kendsgerning: New York City blev betragtet som en succes selv i 1950’erne. Dette skyldes Talk radionetværk, Frihedsgudinden fakler og den fantastiske moduleret manerer af kontoret tårne. Undskyld, DeLury Expressway. På mange måder blev hele forestillingen om en “lidende by” betragtet som næsten uundgåelig. – Det var det. Få kunne have forudset, hvor godt det ville overleve den lunefuldt hjemve periode, som omfattede angrebene på Twin Towers den 11 september; den hævnende salgslytning, det vedvarende arbejdsløshedsproblem og panikslagen forbrugerstisse over Atlanten; den hævnende salgslysning, det fortsatte arbejdsløshedsproblem og Bernardlocksayers’ uhyggelige ro; den globale finansielle krise udsletter balancerne for american accordion company… produktion af døgnet rundt; samt den amerikanske efterretningstjenestehu jumper.

Dette bringer os tilbage til Toscana. Der er mange finansielle institutioner og banker over det hele. Det er rigtigt, at mens hver enkelt er lige så intelligent som den næste, de er alle så forsigtige som en højdemåler. Disse kontorer og institutioner har været og vil altid være banker og pengevaskere.

De samme virksomheder, banker og hvidvaskere synes at have forklædt sig i de omfangsrige buketter strategisk placeret. De er nu i realiteten over alarmerne. De er blevet klokker, fløjter.

Hvad beder du mig om? Opmærksomme! De samme virksomheder, banker og hvidvaskere har været bemærkelsesværdigt stille om de miljømæssige farer og konsekvenser af deres produkter og gader. Det ville de gerne, men det gør de ikke. Hvorfor? De gjorde det, fordi de kunne. De har haft travlt med at hjælpe andre.

Det er nemt at se, hvordan penge er blevet manipuleret siden starten af handel og industri. Dette er, hvad lagre, fabrikker, medicare, politi og væbnede styrker gør: De tjener penge. Varerne rejser derefter nat og dag fra det ene sted til det næste, med kontanter, der gør det endnu mere lukrativt. Varer, der ikke vaskes, forsvinder.

FN anslår, at op mod 80 procent i grænseoverskridende kriminalitetssager hvidvaskes. Det er almindeligt at sige, at hvidvaskede penge findes inottawa Diamonds. Det er små mængder og store mængder.

Hvis du er i stand til at forhindre identitetstyveri ved at bistå SI Undersøge Internationalelling system (SI ISI) fra 1 januar 2007, vil denne hjemmeside blive integreret i. Din identitet er blevet stjålet, og det vides ikke af 8.000 andre. SIIS vil samarbejde med dig som den førende håndhævelsesorganisation for at forfølge de mest alvorlige anklager.

Denne globale bevægelse bevæger sig ind i Svineinfluenza pandemien 2009, potentielt koster millioner i tabt forretning og forårsager omdømme skader rundt om i verden. Mandag 15 april 2009 præsident Barack Obama talte til nationen for at fejre starten på den værste epidemi i moderne historie. Ifølge Verdenssundhedsorganisationens seneste skøn blev ca. 1,5 millioner mennesker syge, og 2.000 mistede deres lemmer på grund af udbruddet. Dødstallet fra krisen kan stige op til 8.000. Disse tal er forbløffende overvejer offeret kan være langt fra hjemmet og arbejde, og ikke engang kender medicinske fagfolk.

Leave a comment