Oplysninger om Hvedegræs ‘Fordele

En smuk, smilende hvedegræsplante med ømme stilke og smilende knive var et højdepunkt i Universal Atheletes ‘seneste udstilling om hvedegræs. Den kraftfulde aroma og den intense atmosfære, den skabte kombineret med pragt af denne udstilling for at trække mange mennesker til at prøve sådan smuk flora.

Lær mere om hvedegræs: hvad er det? Hvordan man dyrker det? Og de mange fordele, det giver.

Triticum Aestivum Wheatgrass, også kendt under det fælles navn Spirulina er en greens rig på calcium, aminosyrer og proteiner. http://mcgaryures.com

I 1992 anerkendte Verdenssundhedsorganisationen hvedegræs (WHO) som en “væsentlig afgrøde og værdifuld ernæringskilde”. Det er stadig relativt ukendt i Amerika. Men det vokser i Australien og New Zealand. Det kan også dyrkes i kilo, cupped korn, der kan presses til at skabe raffineret mel. Fuldkornsmel kan også raffineres til fremstilling af hvedemel. Kellogg’s laver også hvedegræsjuice. Det bruges i korn samt is, frugt snacks, morgenmad fødevarer og andre drikkevarer. Mange anser hvedegræs den bedste kilde til vitaminer og mineraler. Det er også en af de mest alsidige.

Nogle hævder hvedegræs kan helbrede eller forebygge mange sygdomme, såsom forstoppelse og astma. Det kan også forbedre din energi, søvnkvalitet og mentale klarhed.

Hvedegræs kan købes i enten pulver eller pilleform. Timothy Ferriss hævder, at han brænder op til 80% af græsset, når han bruger sin “eksplodere hit”, teknik. Det menes at beskytte mod fri glukose, kulsyre, uorganisk klorid, natriumnitrat og aminosyrer.

Hvedegræs terapi kan være til gavn for dem, der ønsker at rense deres kroppe af toksiner og forurening. Anæmi syge, især, kan også drage fordel. Saften kan købes i superfood- og ernæringsbutikker. Denne artikel bør ikke bruges som en anbefaling om at besøge en helsekost- eller røgbutik. Jeg deler oplysninger, nogle for profit for at hjælpe folk interesseret i hvedegræs terapi.

Til det prestigefyldte og læsenavn i Sundhed

Justering af kosten

Hvedegræs menes at bidrage til at opretholde og genoprette mineralbalancen. Det er en god kilde til 70% af de essentielle mineraler, der skal indgå i en regelmæssig kost. Det fjerner skadelige giftstoffer fra kroppen. Det har vist sig anti-cancer aktivitet. Det er nyttigt i blodrensning. Det fungerer som en kilde til magt i anæmi tilfælde.

Hvedegræs er godt til at bygge røde blodlegemer. Det kan også bruges til behandling af gigt og andre betingelser.

Hvedegræssaft er gavnligt for normal vækst under graviditet, fødsel og voksenliv. Under fosterudvikling (graviditet) bør græsset kun spises som en væsentlig del af en kost. Fordelene ved græssaft er enorme. Hvedegræs juice kan være meget nyttigt afhængigt af sværhedsgraden af din astma. Andre sundhedsmæssige problemer kan også drage fordel af saft fremstillet af planten.

Hvedegræs kan bruges til at fjerne giftige metaller fra kroppen, såsom kviksølv, bly og cadmium via leveren. Disse giftige metaller kan fjernes fra kroppen gennem leveren, hvilket giver mulighed for bedre blodgennemstrømning og lymfecirkulation. Dette resulterer i et bedre immunsystem og modstandsdygtighed over for sygdom. Teenagere har tendens til at være de mest hensynsløse forældre, der forlader deres børn derhjemme, mens de arbejder for at passe dem. Forældre, der forlader deres børn derhjemme for at lege, er mindre tilbøjelige til at lave sunde hjemmelavede måltider. Dette er, når giftige forurenende stoffer som bly og kviksølv kan opbygge. Niveauerne kan være meget høje. Disse forurenende stoffer kan derefter fjernes fra blodbanen og andre kropsvæsker ved hjælp af de ryddede celler.

Økologisk Hvedegræs Juice er godt for paradentose og øger immunforsvaret i babyer ‘første dage.

Leave a comment